Huis verkopen

Een traditioneel familiehuis in landelijk Normandië met een prachtig panoramisch uitzicht.

€ 371.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 12491 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16702 – Dit is een kans om een van de mooiste voorbeelden van een klassieke traditionele Normandische woning in de omgeving te bezitten op een schitterende locatie met uitzicht op het glooiende landschap.
Het huis ligt net onder de top van een van de hoogste punten van Normandië, met uitzicht op het oude kasteel van Mont Cerisy en op het hoogste punt van Calvados, Mont Pincon. Hoewel niet geïsoleerd heeft het gewoonweg buitengewone panoramische uitzichten. Het ligt op slechts een uur van de haven van Caen in Ouistreham.
Het heeft een prachtig gepresenteerd, smetteloos en traditioneel interieur, een prachtige open haard in de zitkamer en ruime slaapkamers, allemaal ingericht volgens een hoge standaard. De verwarming wordt verzorgd door gasradiatoren.
Het ligt op slechts 10 kilometer van de prachtige stad Flers aan de hoofdlijn naar Parijs in 2 uur en 6 kilometer van de stad Tinchebray met alle voorzieningen. Beide hebben wekelijkse markten net als de meeste steden in dit gebied, met name Vire en Conde sur Noireau onder andere. .

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 371.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A16702

Locatie

Dit object ligt in Tinchebray-Bocage (61800), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod