Huis verkopen

Charmant landhuis met 3 slaapkamers en grote tuinen op 3 km van de monding van de Gironde

€ 150.000
Oppervlakte 105 m²
Perceel 2158 m²
Aantal kamers 5 kamers

A20851EB17 – Dit charmante landhuis ligt in een rustig landelijk gehucht en heeft uitzicht over de wijngaarden. Het ligt op een steenworp afstand van het estuarium van de Gironde en de vele mooie estuariumstadjes en zou een prachtig familie- of vakantiehuis zijn.
Op de begane grond is er een lichte en luchtige keuken / eetkamer, een woonkamer, bijkeuken, badkamer en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en nog een badkamer met WC.
Buiten is er een grote garage aan het huis vastgebouwd en er zijn in het verleden plannen gemaakt om de woonruimte uit te breiden naar de garage. Er is nog een apart bijgebouw, een oude varkensstal en een grote privétuin met een betonnen basis, klaar voor een bovengronds zwembad.
Het huis ligt op 5 minuten rijden van voorzieningen in Saint-Dizant-du-Gua en Saint-Fort-sur-Gironde. Port Maubert is 3km, Mortagne sur Gironde 11km en Mirambeau 18km. De luchthaven van Bordeaux ligt op ongeveer 1 uur&#8217 rijden.
Informatie over risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 150.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A20851EB17

Locatie

Dit object ligt in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod