Huis verkopen

Karakteristieke stenen boerderij met 3 slaapkamers, mooi uitzicht en groot perceel. Dicht bij voorzieningen.

€ 145.000
Oppervlakte 108 m²
Perceel 2846 m²
Aantal kamers 5 kamers

A25266EB17 – Deze karaktervolle stenen boerderij is ideaal gelegen in een rustige omgeving op loopafstand van het dorp Léoville.
Er zijn 3 ruime slaapkamers, een grote open keuken/eetkamer en een gezellige zitkamer. Hoewel het interieur opnieuw moet worden ingericht en gerenoveerd, is de structuur gezond en is het dak in 2021 vernieuwd. Op dit moment bevindt alle woonruimte zich op de begane grond, maar er is potentieel om uit te breiden naar de grote zolderruimte en de aangrenzende bijgebouwen.
Het huis is ideaal gelegen in een rustige omgeving op loopafstand van het aantrekkelijke, levendige dorp Léoville, met een bar / restaurant / épicierie het hele jaar geopend en een populaire zomer pop-up restaurant in het park en boulangerie.
Jonzac (12km), Montendre (15km) en Barbezieux (23km). 20 km van de snelweg A10 naar Parijs of Bordeaux, 45 minuten naar Angoulême en de TGV naar Parijs, 1 uur naar het vliegveld van Bordeaux, 1 uur naar Royan en de Atlantische kust.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 145.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A25266EB17

Locatie

Dit object ligt in Léoville (17500), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod