Advertentie publiceren

Indrukwekkend, ruim dorpshuis met 5 slaapkamers in het centrum van St Jean D'Angely met tuin en garage.

€ 298.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 495 m²
Aantal kamers 8 kamers

A17315 – Deze woning ligt op slechts enkele minuten loopafstand van populaire winkels, twee keer per week markt en restaurants en cafés. Dit is een groot traditioneel herenhuis, met veel originele kenmerken, grote lichte kamers, houten vloeren en veel potentieel. Het biedt 5 slaapkamers (een slaapkamer op de begane grond met een ensuite doucheruimte). Het heeft nog 2 badkamers op de eerste verdieping. Er is centrale verwarming op gas, en het huis is aangesloten op de riolering.
Er zijn twee grote ontvangstruimten en een studeerkamer op de begane grond. De tweede verdieping biedt een enorm potentieel voor verdere ontwikkeling, momenteel bestaande uit twee kamers met ramen elektriciteit, radiatoren en een verdere opslagruimte en grote zolder. Er is een grote kelder
Er is wat renovatie nodig (decoratie, keuken en wat elektra) maar dit is een goed geprijsd en goed gelegen huis. Er is een mooie ommuurde tuin (met toestemming om een zwembad aan te leggen). Er zijn bijgebouwen (vroeger een stal) en een garage.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 298.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A17315

Locatie

Dit object ligt in Saint-Jean-d'Angély (17400), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod