Huis verkopen

Dorpshuis met 5 kamers en 3 slaapkamers, omgeven door een groot bebost en omheind perceel.

€ 129.900
Oppervlakte 108 m²
Perceel 8370 m²
Aantal kamers 5 kamers

A18743SR16 – Voor liefhebbers van natuur en ruimte ligt dit mooie huis midden op een groot bebost en omheind terrein. Je bevindt je in het hart van het stadje Champagne Mouton, een charmant stadje van 800 inwoners. Er zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals een dokterspraktijk, dierenarts, school, supermarkt. Alles is op loopafstand.
Voel je geïsoleerd en rustig op het platteland terwijl je in het centrum van de stad bent. Het huis biedt een aangename en vriendelijke leefruimte en op het land van bijna 8000m² kun je mooie projecten overwegen.
Het huis uit 1978 kan naar eigen smaak opnieuw worden ingericht. Bijna overal dubbele beglazing en houten en PVC kozijnen. Het huis is aangesloten op de riolering, de verwarmingsketel is niet nieuw maar werkt op olie en er is overal isolatie. Het dak is niet nieuw, maar wordt regelmatig onderhouden.
Mis dit huis, dat ideaal gelegen is, niet.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 129.900
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A18743SR16

Locatie

Dit object ligt in Champagne-Mouton (16350), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod