Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 395.000
Oppervlakte 177 m²
Perceel 6564 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit object is een prachtige kans om een zeer goed gepresenteerde woning te kopen met een gerenoveerd huis in uitstekende staat.
Het zeer mooie en bekende dorp Nanteuil-en-Vallée ligt op korte afstand en je kunt er heerlijk wandelen/fietsen over de landelijke paden als je de auto niet wilt nemen. Hier vind je restaurants en de belangrijkste voorzieningen. Het dorp Champagne Mouton ligt ook op korte afstand.
Er is een poortingang naar het huis en als je eenmaal op de binnenplaats met grind bent, kun je de omvang van het huis zien met het huis, de bijgebouwen, de barbecueplaats, het huis en het bovengronds zwembad, allemaal rond een centrale binnenplaats.
Het huis is hoogwaardig gerenoveerd en biedt je een comfortabel huis met 3 slaapkamers, met alle accommodatie op de begane grond.
Er is een zolder boven, dus als je een uitbreiding van de bestaande bewoonbare oppervlakte nodig hebt, moet dit mogelijk zijn door ofwel de zolder te renoveren of uit te breiden naar de aangrenzende schuren, met de nodige bouwvergunning natuurlijk.
Het huis bestaat uit een mooie ontvangstruimte met balkenplafond en stenen muren. Vanaf hier is er toegang tot een centrale serre met openslaande deuren naar de voor- en achterkant. Een ruime woonkamer/eetkamer heeft het comfort van vloerverwarming en een houtkachel. De prachtige professioneel op maat gemaakte keuken ligt aan het einde van de kamer en maakt het plaatje van deze ruimte compleet.
Een hal leidt naar buiten met kastruimte. Drie slaapkamers completeren de accommodatie, waarvan er een een eigen doucheruimte en toilet heeft en een eigen toegang naar buiten naar een patio. Daarnaast is er een familiebadkamer met bad en toilet. Deze badkamer is ook toegankelijk vanuit de garage waar de eigenaren nog een keuken hebben gemaakt, ideaal om in de zomer te koken.
De aangebouwde garage heeft een hoek met een oliegestookte boiler. Een veel grotere schuur grenst aan dit alles, waardoor er veel mogelijkheden zijn om nog meer woonruimte/gymzaal/etc. te creëren (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is gemakkelijk genoeg ruimte om hier voertuigen op te slaan, mocht je dat willen.
Nog twee losstaande gebouwen completeren de binnenplaats en voor een van deze zijn in het verleden plannen gemaakt om het om te bouwen tot een compleet huis.
Er is een barbecueplaats aan de voorkant van de grote schuur. Aan de voorkant van het huis is een terras met een bovengronds zwembad, ideaal voor die heerlijke warme dagen.
De eigenaar vertelt me dat de binnenplaats eerst is voorzien van een beschermlaag. Er is een groot grasveld aan vastgemaakt en aan een kant van deze tuin heb je uitzicht op de nabijgelegen kerk.
Al met al een prachtig huis en zeker een bezoek waard om de kwaliteit zelf te zien.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 395.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70849

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod