Huis verkopen

Residentieel huis met 3 kamers in het centrum van het pittoreske stadje Nanteuil-en-Vallée.

€ 70.000
Oppervlakte 65 m²
Perceel 76 m²
Aantal kamers 3 kamers

A24977SR16 – Je zult ongetwijfeld gecharmeerd zijn van dit onlangs gerenoveerde huis met 3 kamers. Genesteld in het hart van het pittoreske en historische dorpje Nanteuil-en-Vallée, heeft dit huis zoveel te bieden. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een zorgvuldig ingerichte kleine kitchenette, met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.
De uitnodigende woonkamer is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag dit pittoreske dorpje te hebben verkend. De mezzanine, gebruikt als kantoor, biedt een comfortabele ruimte om te werken of te creëren.
Boven wacht een charmante slaapkamer op je, compleet met eigen douche.
De centrale ligging in het dorp is ideaal om volop te genieten van alles wat Nanteuil-en-Vallée te bieden heeft. Of het nu voor je eigen vakantie is of om te profiteren van het potentieel als gastenkamer, dit is een fantastische kans die je niet mag missen.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 70.000
  • Type objectHuis
  • Kamers3
  • Slaapkamers1
  • ReferentieUF-A24977SR16

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod