Huis verkopen

Schuur/werkplaats/garage met aparte garage, een waterput en grondstuk

€ 51.600
Perceel 1173 m²

A15084 – In een klein gehucht vindt u deze schuur, vroeger gebruikt als klassieke autoreparatiewerkplaats. Het heeft een nieuwe betonnen vloer en een nieuw dak. Er is een waterput op het terrein en een onafhankelijke garage. Een apart, niet-vrijstaand perceel met twee notenbomen.
Een generator voorziet in de benodigde elektriciteit, maar het is mogelijk om aangesloten te worden op het elektriciteits- en waternet. Geen riolering.
De brug om de auto’s op te tillen en de generator kunnen apart gekocht worden.
De gemeente Beaumont is klein, de dorpen in de buurt zijn Seilhac (20 minuten met de auto) Tulle (hoofdstad van de Corrèze en op 25 minuten met de auto) en
Limoges met zijn vliegveld en de meeste voorzieningen op ± 75 minuten: regelmatige vluchten naar Londen Gatwick en Stansted, Leeds/Bradford, Manchester, Southampton, Nottingham en Bristol.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 51.600
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieUF-A15084

Locatie

Dit object ligt in Beaumont (19390), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod