Huis verkopen

Te koop in de Creuse, instapklare dorpswoning en bijgebouwen

€ 88.000
Oppervlakte 100 m²
Aantal kamers 5 kamers

Te koop in de Creuse, in de buurt van Auzances (regio Limousin) een meteen bewoonbare, charmante, dorpswoning met te renoveren appartement, schuur en tuin.
Dit meteen bewoonbare dorpshuis heeft op de begane grond de entree, een groot woonvertrek( 40m²) met open keuken. Verder een tweede vertrek dat ook al is gerenoveerd en dienst kan doen als slaapkamer met badkamer of eetkamer met kantoor
Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een bureau/logeerkamertje. Verder een apart toilet en een badkamer met douche en wasbak.
Verwarming met een houtkachel en elektrische radiatoren. Het huis is aangesloten op de riolering dus geen zorgen op dit gebied.
Via een aparte opgang is er toegang tot een te renoveren appartement. Er is een ruime schuur, een aparte garage en een cave met waterput. Een gezellige binnenplaats waar men heerlijk beschut kan genieten van de rust. Ook nog een verhoogde tuin.
Het huis ligt in een klein maar zeer gezellig dorpje. Bakker op loopafstand. Auzances met alle dagelijkse voorzieningen en een wekelijkse markt op 6km afstand.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 88.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers2
  • ReferentieJWK-13037

Locatie

Dit object ligt in Auzances (23700), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

immoboulevard


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod