Huis verkopen

Uitzonderlijk oud huis in een klein toeristisch stadje, 7 slaapkamers, omheinde tuin, zwembad in de grond

€ 219.350
Oppervlakte 215 m²
Perceel 1524 m²
Aantal kamers 13 kamers

A25931MKE23 – Bénévent-l’Abbaye is een van de mooiste toeristische stadjes van het departement La Creuse. Beroemd om zijn historische abdij, daterend uit de Middeleeuwen in het centrum van de stad, evenals de vele clubs en verenigingen voor alle interesses en leeftijden.
De stad ligt op de route van Saint-Jacques de Compostell en is een van
de stopplaatsen voor wandelaars en pelgrims. Dit pand zou een perfect gastenverblijf zijn voor toeristen die er even tussenuit willen in een prachtige omgeving in het hart van landelijk Frankrijk of voor een groter gezin of uitgebreide familie op zoek naar gemakkelijke toegang tot zowel de stad als het platteland.
La Creuse is een van de kleinste en dunst bevolkte gebieden in Midden-Frankrijk. Het klimaat is mild, warm maar niet de extreme hitte van het zuiden, en groen en groen. Het is volledig landelijk en heeft een prachtig landschap met glooiende heuvels en valleien, bossen, rivieren en meren. Er zijn veel mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in de buitenlucht en het is een paradijs voor vissers.
Informatie over risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 219.350
  • Type objectOnbekend
  • Kamers13
  • Slaapkamers7
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A25931MKE23

Locatie

Dit object ligt in Bénévent-l'Abbaye (23210), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod