Huis verkopen

Twee kleine stenen huizen voor renovatie in het centrum van een dorp met voorzieningen

€ 19.900
Oppervlakte 80 m²
Perceel 145 m²
Aantal kamers 4 kamers

A20740PBE79 – Niet voor bangeriken! Het pand moet volledig gerenoveerd worden en is in de huidige staat niet bewoonbaar.
Er zijn twee aparte huisjes die apart gehouden kunnen worden (interessante verhuurmogelijkheid!) of samengevoegd kunnen worden tot een groter huis.
Het huis ligt in een rustige straat in het centrum van een klein dorp met een superette, bakker, restaurant, bibliotheek, postkantoor, basisschool, garage, medisch centrum en apotheek.
Riolering, water, elektriciteit en glasvezel zijn aanwezig in het dorp, maar het huis is nog niet aangesloten op deze diensten.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 19.900
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers2
  • ReferentieUF-A20740PBE79

Locatie

Dit object ligt in Couture-d'Argenson (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod