Huis verkopen

Twee mooie huizen, drie slaapkamers en twee slaapkamers, goede staat, dicht bij marktplaats en vrije tijd

€ 145.000
Oppervlakte 167 m²
Perceel 1444 m²
Aantal kamers 7 kamers

A15508 – Twee ruime aparte huizen, ideaal om extra inkomsten te genereren door verhuur op korte of lange termijn, of om extra accommodatie te bieden aan vrienden en familie.
Beide huizen zijn gerenoveerd tot een goede standaard; werkzaamheden omvatten een nieuw dak, herbedrading, dubbele beglazing, installatie van moderne elektrische kachels, en zolder conversies, met het extra voordeel van riolering.
Er is een eigen tuin op het zuiden en voldoende parkeergelegenheid voor de huizen.
Het marktstadje St Yrieix la Perche ligt op slechts 12 minuten rijden, en daar vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven.
Vijf minuten rijden brengt u naar een groot recreatiemeer, met veel nautische activiteiten, een strand en een restaurant waar in de zomer veel evenementen plaatsvinden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 145.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A15508

Locatie

Dit object ligt in Angoisse (24270), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod