Huis verkopen

In het hart van Eymet, een ruime woning met 5 slaapkamers barstensvol karakter met zowel een binnenplaats &am

€ 278.200
Oppervlakte 227 m²
Perceel 19 m²
Aantal kamers 7 kamers

A13162 – Gelegen in het hart van het bruisende historische bastide stadje Eymet, is dit een geweldige kans om een familiehuis, een vakantiehuis, een potentiële B&B of gewoon om te verhuren.
Deze grote stenen maison heeft 5 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen met de mogelijkheid om verdere accommodatie te ontwikkelen op de 3e verdieping.
Het is ruim en licht met het extra voordeel van buitenruimte en een garage. Een zeldzame vondst in de stad!
Het pand wordt momenteel gerenoveerd en het grootste deel van het werk is bijna klaar. Het huis zit boordevol karakter, de originele balken en het zichtbare metselwerk zijn terug te vinden in veel kamers en de smeedijzeren wenteltrap is een prachtig kenmerk.
Het is een paar stappen naar de winkels, restaurants en voorzieningen plus Bergerac luchthaven ligt op slechts 20 minuten afstand.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 278.200
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A13162

Locatie

Dit object ligt in Eymet (24500), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod