Huis verkopen

Uitzonderlijk landhuis bestaande uit 3 aparte gebouwen en zwembad op een charmante locatie, in E

€ 497.500
Oppervlakte 450 m²
Perceel 5219 m²
Aantal kamers 12 kamers

A27575GJP24 – Een echt elegant pand barstensvol charme en karakter, bestaande uit een hoofdhuis (5 slaapkamers) en gastenverblijf (4 slaapkamers), beschikbaar met alle hoofdmeubels en inrichting – reeds een gevestigd verhuurbedrijf. Dit is een geweldige zakelijke kans! Het hoofdhuis heeft een ruime salon met open haard, grote eetkamer / keuken en kantoor / speelkamer, met 5 slaapkamers + 6 badkamers, het gastenverblijf met 4 slaapkamers + 4 ensuite badkamers met douche – elke slaapkamer heeft een badmeubel met wastafel, spiegel enz. – pure luxe! Ook Studio gebouwd 2007 met alle diensten aangesloten, te voltooien en te ontwikkelen. Dit grote object is ideaal gelegen in een klein slaperig gehucht omgeven door platteland, maar toch op slechts 5 minuten van de populaire bastide Eymet en op 25 minuten van het vliegveld van Bergerac. Meer land is beschikbaar om aan te kopen.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 497.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers12
  • Slaapkamers9
  • Badkamers9
  • ReferentieUF-A27575GJP24

Locatie

Dit object ligt in Eymet (24500), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod