Huis verkopen

Karakteristieke boerderij in een privé gehucht in de buurt van Montignac Lascaux, oud stenen gebouw op te frissen 1800 m

€ 318.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 1800 m²
Aantal kamers 6 kamers

A21340TYS24 – Een verborgen schat vol karakter, deze stenen boerderij ademt de charme van de oude wereld.
Onderling verbonden gebouwen die in de afgelopen 40 jaar zijn opgeknapt, maar met behoud van originele kenmerken zoals zichtbare houten balken, stenen muren en keienvloeren in het hoofdgebouw.
Een van de bijgebouwen herbergt de oude broodoven en de gebeeldhouwde gootsteen van kalksteen.
Er is ook een oud stenen en glazen atelier van ongeveer 120 m2 over 2 verdiepingen om op te frissen/gerenoveerd te worden.
Boordevol charme, eindeloze mogelijkheden met verdere mogelijkheden om andere eigendommen in hetzelfde gehucht aan te kopen om een super sereen gîte domein te creëren en toch dicht bij alle toeristische attracties van de zwarte Périgord.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 318.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A21340TYS24

Locatie

Dit object ligt in La Chapelle-Aubareil (24290), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod