Huis verkopen

Een grote stenen toren op een heuvel om te restaureren met een poortvleugel en een prachtig uitzicht sector La Chapelle S

€ 56.600
Perceel 1250 m²

A04203 – Deze zeer individuele toren werd oorspronkelijk in 1879 gebouwd op een oudere vleugel boven een poort (die is inbegrepen, evenals de kamer/het gebouw erboven) en vastgemaakt aan het huis ernaast, staat aan het eind van een doodlopende weg van een klein gehucht met aan de ene kant een vijver op het groen en aan de andere kant uitzicht over de vallei. De toren heeft mooie achthoekige/concave stenen muren die degelijk zijn, evenals de vloeren en met goede daken, ook boven de poort. Er zit nog een vleugel aan vast die momenteel een ruïne is en die kan worden teruggebracht tot een ommuurde tuin, terras op de eerste verdieping of kan worden gerestaureerd. Er zijn veel architectonische mogelijkheden om het uitzicht en de concessies van de naburige eigenaar te incorporeren om de privacy te vergroten en de mogelijkheid om meer grond te verwerven.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 56.600
  • Type objectHuis
  • ReferentieUF-A04203

Locatie

Dit object ligt in La Chapelle-Saint-Jean (24390), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod