Huis verkopen

Charmant Perigordijns huis met groot zwembad en mooie tuinen. Op loopafstand van winkels, vlakbij Sarla

€ 349.000
Oppervlakte 150 m²
Perceel 1850 m²
Aantal kamers 5 kamers

A23261GYK24 – Prachtig stenen Perigordijns huis met drie slaapkamers op slechts een paar meter van een bloeiend dorp met een uitstekende slager, bakker, supermarkt en medische voorzieningen.
Dit is een topkwaliteit en goed onderhouden huis compleet met groot zwembad en de mogelijkheid voor verdere gastenverblijven en giteverhuur. Zomerkeuken en terras aan de achterzijde, genesteld in een volgroeide, mooie en privétuin. Fruitboomgaard aan de voorkant. Op loopafstand van winkels. Op loopafstand van het levendige dorp met geweldige voorzieningen, waaronder wekelijkse markten, zomermarkten voor fijnproevers en bars/cafés.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 349.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A23261GYK24

Locatie

Dit object ligt in Salignac-Eyvigues (24590), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod