Huis verkopen

Prachtig herenhuis in art deco stijl met onafhankelijke gîte, tuin en verwarmd zwembad.

€ 498.000
Oppervlakte 280 m²
Perceel 1612 m²
Aantal kamers 13 kamers

A15433 – Een mooi, goed ingericht familiehuis aan de rand van een bruisende bastide stad op een steenworp afstand van de rivier de Dordogne.
Het hoofdhuis heeft 3 tweepersoonsslaapkamers en 3 ontvangstruimten, evenals een goed gerenoveerd en volledig onafhankelijk bijgebouw met 2 slaapkamers dat perfect is voor vakantieverhuur, bezoekende gasten, of zelfstandig wonen voor uitgebreide familie.
Het huis is licht en luchtig met overal hoge plafonds, er zijn prachtige eiken vloeren, veel karakter en het is prachtig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard.
Er is een nieuw verwarmd zwembad aan het eind van de volgroeide en mooie tuin.
Op een paar minuten van het huis ligt de levendige stad met een van de beste markten van Frankrijk, die het hele jaar door op zaterdag wordt gehouden.
Er is ook een treinstation met snelle verbindingen naar Bordeaux.
De luchthavens van Bergerac en Bordeaux zijn gemakkelijk te bereiken.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 498.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers13
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A15433

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Foy-la-Grande (33220), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod