Huis verkopen

Verander uw manier van leven met dit charmante huis, succesvolle wijngaard en potentieel ruitercentrum.

€ 659.574
Oppervlakte 160 m²
Perceel 190000 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16641 – Goed geproportioneerd landhuis, gelegen tussen de glooiende wijngaarden van Fronsadais, moet worden ingericht en een klein beetje gerenoveerd.
Deze werkende wijngaard, met huis, schuren, weiden en bijgebouwen, is goed gevestigd met lokale partners, die elke oogst toevertrouwen aan een proactieve coöperatieve kelder die het proces van wijn maken en op de markt brengen beheert.
Het huis, vol met karakter en originele kenmerken, wordt momenteel gepresenteerd als 3 dubbele slaapkamers en 2 badkamers die wat TLC nodig hebben.
De aangrenzende schuren bieden veel potentieel voor extra accommodatie, en de goed uitgeruste bijgebouwen met toegang tot weilanden en waterpunten zouden zich mooi lenen voor een manege.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 659.574
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A16641

Locatie

Dit object ligt in Vérac (33240), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod