Huis verkopen

Huis in de Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 468.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 8900 m²
Aantal kamers 7 kamers

Aan de rand van een stil dorpje aan de grens van de Dordogne en de Lot-et-Garonne ligt dit zeer bijzondere huis met grote verbouwde tabaksschuur op 8900 m2 grond. Vrij uitzicht naar meerdere kanten over het boerenland. Nagenoeg geen passerend verkeer.
Vliegveld Bergerac (vluchten naar Rotterdam) op een klein half uur. Het stadje Villeréal met alle voorzieningen op ongeveer 10 minuten. Rondom de landelijke rust.

Het huis (2012) is door een locale architect ontworpen met in het achterhoofd de specifieke dakstructuren van de Périgord. Alles dus goed geïsoleerd en volgens recente bouwnormen.  Met een oppervlak van 180 m2 biedt het huis volop leefruimte. Mede door de speelse inrichting is er overal goede lichtinval. Achter het huis een aantal volwassen bomen die in de zomer voor de broodnodige schaduw zorgen.

De woonkamer is heerlijk ruim met tweemaal grote schuifdeuren naar de tuin. De luxe keuken is deels open. Naast de keuken een bijkeuken, een kelder en een doorgang naar de garage.  Om de hoek in de woonkamer een ruim kantoor. Dit hele deel, kamer, keuken en kantoor loopt in elkaar over waardoor het een zee aan ruimte biedt.  Op de begane grond verder twee slaapkamers met deur naar buiten en een badkamer. Inpandige garage en tegen het huis aan een carport.
Op de etage een ruime overloop en twee flinke slaapkamers, elk met eigen badkamer met toilet.
Efficiënte, elektrische vloerverwarming met een geavanceerd systeem.
Alles in perfecte staat.

In de tuin een originele tabaksschuur (14 x 8 m) met op de begane grond een ruime schuur, een werkplaats en in een afgesloten deel een gastenhuisje met toilet, kleine keuken en douche. Op de etage 2 slaapkamers. Dit gebouw kan tot een ruime en zeer originele gîte worden gemaakt.

Vanuit de tuin kijkt u ver weg over het prachtige glooiende landschap van de Lot et Garonne.
Een uniek geheel!

 

 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 468.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • ReferentieB30502

Locatie

Dit object ligt in Castillonnès (47330), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod