Huis verkopen

Stenen landhuis met drie slaapkamers en tuin in het gewilde dorpscentrum. Super renovatie pr

€ 26.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 189 m²
Aantal kamers 7 kamers

A13662 – Gelegen in een dorp waar vastgoed altijd in trek is, biedt dit renovatieproject verschillende mogelijkheden, hetzij als hoofdverblijfplaats, vakantiewoning of als twee appartementen om seizoensgebonden of voor langere termijn te verhuren,
Dit stenen rijtjeshuis ligt aan een centrale weg in La Trimouille met alles op korte loopafstand. Er is een behoorlijke hoeveelheid werk nodig, waaronder het dak, elektra en loodgieterswerk, maar de beloning zal een aantrekkelijke comfortabele woning met inkomstenpotentieel zijn. Invoeren via de zijpoort de hoofdingang leidt naar de keuken met aangebouwde garage / wc / bijkeuken en op naar een zitkamer en slaapkamer. Op de eerste verdieping is een zitkamer, twee slaapkamers en een kleine keuken naast de achterdeur met een trap naar beneden naar de tuin. De zolderruimte bestaat uit twee delen en kan ook in gebruik worden genomen als slaapkamer of studeerkamer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 26.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers3
  • ReferentieUF-A13662

Locatie

Dit object ligt in La Trimouille (86290), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod