Huis verkopen

Huis met 4 slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen met garage, schuur, binnenplaats en tuin. In het hart van dit mooie

€ 99.000
Oppervlakte 145 m²
Perceel 274 m²
Aantal kamers 8 kamers

A19149LW86 – Dit prachtige huis ligt op slechts een minuut lopen van het stadscentrum met al zijn voorzieningen. Het huis heeft veel karakter en biedt 4 slaapkamers op de bovenste verdieping en een fantastische lichte woonkamer en aparte keuken/eetkamer op de eerste verdieping.
De begane grond herbergt momenteel de garage, wasruimte, wijnkelder en een extra kamer, maar heeft veel potentieel voor iedereen die de bewoonbare ruimte wil vergroten.
Aan de achterzijde van het pand is de mooie omheinde binnenplaats die leidt naar de schuur/werkplaats en verder naar de zonnige tuin met zonneterras.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 99.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A19149LW86

Locatie

Dit object ligt in L'Isle-Jourdain (86150), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod