Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 88.000
Oppervlakte 80 m²
Perceel 198 m²

Dit charmante huis met drie slaapkamers ligt in een dorp met een bakker en een café en is een ideaal vakantiehuis of permanente verblijfplaats. De begane grond biedt een eetgedeelte dat uitkomt op een kleine woonkamer met een afgesloten open haard die weer geopend kan worden. Een kleurrijke rood betegelde keuken leidt naar de achterkant van het huis waar een moderne doucheruimte is met toilet, een kleine slaapkamer of kantoorruimte en toegang via de stookruimte naar de binnenplaats. Boven zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een balkon.

Het huis heeft centrale verwarming op olie. De binnenplaats is volledig privé met veel ruimte om buiten te zitten en planten te zetten.

Er is een ruim bijgebouw met een grote zolder, dat een ontwikkelingsmogelijkheid kan bieden of op zijn minst een nuttige werkplaats of kunstenaarsstudio kan zijn.

Civray en Ruffec zijn beide gemakkelijk bereikbaar in minder dan 10 minuten rijden. Bezichtiging aanbevolen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 88.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 80.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 88.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI61563

Locatie

Dit object ligt in Lizant (86400), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod