Huis verkopen

Geweldig vakantiehuis, afsluiten en vertrekken in een prachtig levendig dorp

€ 41.550
Oppervlakte 65 m²
Aantal kamers 4 kamers

A24535JBT86 – Geweldige locatie voor dit mooie huis in een historisch stadje, met uitzicht over daken naar de torenspits van de 11e-eeuwse abdij die op de UNESCO-lijst staat. De stad ligt aan de prachtige rivier de Gartempe, ideaal voor wandelingen en picknicks. Zwembad en kajakken zijn allemaal op loopafstand. Er zijn bars en restaurants rondom een prachtig hoofdplein waar wekelijks markten worden gehouden en de lokale bevolking ’s avonds samenkomt voor een drankje. In de zomer zijn er veel lokale concerten, avondmarkten en evenementen. Het is een geweldige plek voor die Franse vakanties of een permanente woning voor een kleiner gezin.
De renovatie van dit pand is al begonnen, het wachten is alleen nog op de juiste persoon om het af te maken.
Het is een kans voor u om uw eigen Franse idylle te hebben. Een geweldige prijs voor deze geweldige locatie.
Poitiers Airport met vluchten naar Stanstead ligt op slechts 55 km afstand, Limoges Airport ligt op 97 km afstand. Poitiers naar Parijs en Bordeaux met de TGV duurt respectievelijk slechts 1 uur 20 minuten en 16 minuten.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 41.550
  • Type objectHuis
  • Kamers4
  • Slaapkamers1
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A24535JBT86

Locatie

Dit object ligt in Saint-Savin-sur-Gartempe (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod