Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 339.500
Oppervlakte 190 m²
Perceel 1100 m²
Aantal kamers 6 kamers

A27124ZDV86 – Dit prachtige vrijstaande stenen huis van 160m2 zou een heerlijk familiehuis zijn met het extra voordeel van een onafhankelijke gîte. Het huis ligt vlakbij het dorp La Grimaudière op slechts 25 minuten van Poitiers en het vliegveld. De accommodatie is goed verdeeld, op de begane grond heb je een lichte woonkamer met open haard, zichtbare stenen muren en balken, een aparte volledig uitgeruste keuken met Falcon piano en ontbijthoek. Op dit niveau is er nog een grote ontvangstruimte die momenteel wordt gebruikt als bar/gameruimte, een grote slaapkamer en een en-suite badkamer met douche. Op de eerste verdieping is er een overloop van 6m2, de ideale plek voor een kantoor, 2 slaapkamers en een badkamer. Buiten is er een stenen gîte van 30m2, een garage met gemotoriseerde deur, een stenen bijgebouw, een poolhouse met bar en een zwembad.
Een extra bonus voor een potentiële nieuwe eigenaar is het kippenhok met kostgangers dat je desgewenst kunt laten staan!
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 339.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A27124ZDV86

Locatie

Dit object ligt in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod