Huis verkopen

Een eigentijds huis met vijf slaapkamers op drie verdiepingen met open woonkamer in 900m2 tuin

€ 435.000
Oppervlakte 168 m²
Perceel 900 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16918 – Dit huis is ongeveer 11 jaar geleden gebouwd en is licht en ruim en een uitstekende ruime gezinswoning met 4 /5 slaapkamers .
Gebouwd op een helling, heeft de benedenverdieping een grote slaapkamer/woonkamer, een bijkeuken en een beglaasd terras. De eerste verdieping, die uitkomt op de tuin, heeft een zeer grote open woonruimte, een ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Het dorp St Hillaire de Brethemas ligt gunstig ten opzichte van Ales (10 minuten), maar met gemakkelijke toegang tot de snelle weg naar Nîmes en Uzes.
Het huis ligt in een privéstraat in een rustige en gewilde omgeving. Het heeft geen inkijk en aangenaam uitzicht op het platteland. Gebouwd door een gerenommeerde plaatselijke bouwer volgens hoge normen, vertegenwoordigt het een uitstekende waarde.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 435.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A16918

Locatie

Dit object ligt in Saint-Hilaire-de-Brethmas (30560), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod