Huis verkopen

Grote gerestaureerde energie-efficiënte en verbouwde boerderij met 12 x 6 zwembad en panoramisch uitzicht op de

€ 469.500
Oppervlakte 360 m²
Perceel 4229 m²
Aantal kamers 10 kamers

A10312 – Een boerderij uit 1850, gerestaureerd volgens de hoogste normen met het oog op milieuvriendelijk wonen. Er draait al een warmtepomp (water/lucht) en er is ruimte gereserveerd voor fotovoltaïsche zonnepanelen. De vloerverwarming op de begane grond, 70% dubbele beglazing en veel isolatie houdt dit aanzienlijke pand warm voor een economische prijs.
Geniet van het uitzicht op de Pyreneeën en het omringende landschap vanuit: het zwembad en zijn terras van meer dan 100m2; het terras bij het huis, de eetkamer met glazen schuifdeuren van vloer tot plafond; ontvangstkamer 1 met zijn erkers over de volle hoogte; de bijpassende erker in de slaapkamer erboven; …
Wanneer u klaar bent om te ontspannen kunt u rond de haard zitten in ontvangstkamer 2 of genieten van de akoestiek van ontvangstkamer 3 of iets anders vinden om te doen in de bibliotheek/bioscoop/gameruimte.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 469.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A10312

Locatie

Dit object ligt in Laguian-Mazous (32170), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod