Huis verkopen

Een ruim, licht appartement met 2 slaapkamers in het hart van een levendige stad in de Gers

€ 160.000
Oppervlakte 114 m²
Aantal kamers 3 kamers

A23535JLA32 – In het hart van Lectoure met alle voorzieningen op loopafstand, zult u gecharmeerd zijn van dit mooie appartement op de eerste verdieping, ruim, licht met hoge plafonds en mooie houten vloer in de charmante woonkamer.
Lectoure heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van voorzieningen, scholen, artsen, apotheek, bioscoop, een spa ( les thermes), restaurants, bars en nog veel meer. Het heeft ook een zeer grote markt elke vrijdagochtend vol kleur, fruit, groenten, lokale gerechten en nog veel meer lekkernijen. Het beste van leven in de Gers terwijl je niet ver bent van andere grote steden, vliegvelden en de snelle trein (TGV).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 160.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A23535JLA32

Locatie

Dit object ligt in Lectoure (32700), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod