Huis verkopen

Gerenoveerd stenen huis in een rustig dorp, 4 slaapkamers, geen werk nodig. Een must see!

€ 332.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 1093 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22244JSN32 – Volledig gerenoveerd huis, met 4 slaapkamers van goede proporties. Dit huis heeft een ongebruikelijke vorm, maar is licht, gemakkelijk te onderhouden, met een volledig omheinde tuin, voornamelijk gazon, met enkele fruitbomen.
Dit huis is ideaal gelegen voor gemakkelijke toegang tot Nogaro met het beroemde Paul Armagnac racecircuit, en Marciac dat een van Europa’s grootste Jazzfestivals organiseert.
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tarbes-Lourdes met directe vluchten naar Stansted in Londen. En de grotere internationale luchthavens van Toulouse en Bordeaux zijn binnen 2 uur te bereiken.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 332.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A22244JSN32

Locatie

Dit object ligt in Termes-d'Armagnac (32400), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod