Huis verkopen

Groot potentieel voor dit renovatieproject. 2 geschakelde woningen, met ruime tuin, dicht bij M

€ 141.700
Oppervlakte 180 m²
Perceel 2270 m²
Aantal kamers 10 kamers

A21478NK46 – Twee geschakelde woningen voor de prijs van één! Het meest recent gebouwde pand is volledig bewoonbaar en biedt ruime accommodatie over 2 verdiepingen, met 3 slaapkamers. Het oudere huis in Quercy-steen is gebouwd op kelders op de begane grond, met de woonruimte op de eerste verdieping. Dit huis heeft ook 3 slaapkamers. De 2 panden zijn intern met elkaar verbonden, dus kunnen als één geheel gebruikt worden, maar kunnen net zo goed volledig gescheiden worden. Achter het huis ligt een mooie, vlakke tuin met uitzicht over het omringende platteland.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 141.700
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers6
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A21478NK46

Locatie

Dit object ligt in Barguelonne-en-Quercy (46800), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod