Huis verkopen

Groot familiehuis met 6 slaapkamers, groot stuk grond in het hart van Gourdon

€ 299.600
Oppervlakte 244 m²
Perceel 6067 m²
Aantal kamers 8 kamers

A19992NB46 – Huis van 244 m2 gebouwd in de jaren 1980 op enorme kelder. Structuur in perfecte staat, stenen, hourdi vloer, het huis biedt op twee niveaus meer dan 120 m2 elk.
Op de begane grond, grote leefruimte met woonkamer/eetkamer/keuken die uitkomt op een mooi terras met uitzicht op het land, het bos. Ook op de begane grond drie mooie slaapkamers met kast, badkamer, aparte WC.
Boven, ook op 120 m2, een zeer grote overloop met 3 grote slaapkamers, waarvan een met wateraansluiting (doucheruimte mogelijk), doucheruimte-WC.
Het is een heel mooi en groot familiehuis van 244 m2 bewoonbaar + 120 m2 kelder met een omheinde tuin van meer dan 6000 m2. Het huis heeft een flinke opfrisbeurt nodig (behang, schilderwerk, keuken en badkamers) en wat werkzaamheden om het op niveau te brengen (elektrisch paneel).
De prijs houdt rekening met de werkzaamheden, maar het is een zeer mooie kans met veel potentieel voor deze locatie in Gourdon. Zie meer details hieronder.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.600
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers6
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A19992NB46

Locatie

Dit object ligt in Gourdon (46300), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod