Huis verkopen

Huis in de Lot, Occitanie

€ 92.500
Oppervlakte 51 m²
Perceel 500 m²
Aantal kamers 2 kamers

Verkocht onder voorbehoud.
Op een vakantiepark is dit prachtige houten chalet te koop. Het chalet staat op een vakantiepark met een vereniging van eigenaren. Hierdoor is het chalet uw eigendom maar wordt de grond onder het chalet ter uwe privé beschikking gesteld.
Het chalet bevat 1 keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, 1 wc, 1 badkamer, 1 terras en 1 overdekt terras aan de voorzijde,1 kleine kelder en 150/10.000 deel van de algemene zaken. U heeft vanaf het chalet een weids uitzicht over het vakantiepark. Het chalet bevindt zich dicht in de buurt van het restaurant en zwembad doch biedt het voldoende privacy en rust.
De eigenaar heeft het chalet aan de gehele buitenkant geschilderd ( de kleuren van het chalet zijn vastgelegd in de parkregels) en het interieur en meubels gemoderniseerd. Het chalet verkeerd in een uitstekende staat en is direct klaar ter overname.
Alle eigenaren betalen een bedrag van € 2084 per jaar aan de vereniging van eigenaren (parklasten). Hiervan wordt het onderhoud geregeld, een aantal algemene verzekeringen en abonnementen. Daarnaast betaald u als eigenaar het verbruik van water en energie aan de vereniging van eigenaren en uw eigen opstal verzekering.
Het is toegestaan om permanent te wonen in het chalet. U kunt de verhuur van uw chalet in eigen hand nemen of uit handen geven aan een organisatie.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 92.500
  • Type objectHuis
  • Kamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieV7212

Locatie

Dit object ligt in Mauroux (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Inter-France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod