Huis verkopen

Commercieel object in de Lot, Occitanie

€ 439.000
Oppervlakte 362 m²
Perceel 2490 m²

Sfeervolle chambre d’hôtes gîtes met prachtig uitzicht en zwembad. Dit mooie bedrijf is gelegen op een A locatie tussen Vallée de la Dordogne en la Vallée du Lot met Gouffre de Padirac, Rocamadour en Gramat om de hoek. U hoeft enkel u koffers neer te zetten en kunt u meteen aan de slag, want dit bedrijf is geheel instap klaar. Een zeer interessant bedrijf met een goed potentieel voor verdere ontwikkeling door frequenter table d’hôtes aan te bieden of het organiseren van workshops.

Het huis is in 2009 geheel nieuw gebouwd en is speciaal ontworpen voor de verhuur van vier chambres en twee maisonettes. Het pand heeft een warme landelijke uitstraling en verkeerd in een exceptioneel goede staat van onderhoud. De beneden verdieping is uitgevoerd in houtstapel bouw en op de etage in houtskelet bouw. Het pand is onderverdeeld in een centraal gelegen privé woongedeelte van 85m2 dat bestaat uit een woonkamer met toegang tot een eigen terras met prachtig uitzicht, een keuken voorzien van inbouw apparatuur en een ruime slaapkamer met privé badkamer. Voor de ontvangst van uw gasten heeft u een separate ontbijtkamer en vier zeer ruime goed geïsoleerde kamers met elektrische verwarming ter beschikking. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een privé balkon. Aan weerskanten van het gebouw vindt u daarnaast twee ruime gezellige gîtes/maisonettes met elke een eigen opgang. Deze zijn uitgerust voor vier personen en net als de gastenkamers dermate comfortabel, dat u het gehele jaar door gasten kunt ontvangen.

Het terrein van 2490m2 is gelegen op de top van een heuvel met prachtige vergezichten over het platteland. In de tuin zijn verschillende zitjes en een mooi zwembad met lounge gedeelte waar uw gasten kunnen genieten van de rust. Aan de rand van het terrein ligt een grote, eveneens in hout uitgevoerde, abri van 62m2, die bestaat uit twee gedeelten. De ene zijde bevat een overdekte buitenkeuken met eetgedeelte, waar u uw gasten een gezellige table d’hôtes of bbq avond kunt aanbieden. De andere zijde wordt thans gebruikt als garage voor de camper, maar dit gedeelte zou bijvoorbeeld ook kunnen worden gebruikt als atelier of als ruimte voor workshops. Door de goede strategische ligging nabij Rocamadour, kunt u een breed scala aan mooie bezienswaardigheden in de nabije omgeving bieden aan uw gasten en zij hebben hier tevens een ideale uitvalsbasis voor wandelen, geo-caching, fietsen, mountainbiken, kanoën, vissen, wandklimmen en paardrijden. Op slechts 5 km is er zelfs een golfbaan. Alle voorzieningen, scholen en winkels heeft u op slechts 7 km onder handbereik in een mooie middelgrote plaats.

Dit mooie bedrijf wordt u aangeboden door Inter-France Sympa-Immobilier. Specialist in de verkoop van campings en Chambre d’hôtes gîtes sinds 1995.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 439.000
  • Type objectCommercieel
  • ReferentieV7007

Locatie

Dit object ligt in Rocamadour (46500), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Inter-France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod