Huis verkopen

4 slaapkamers huis in de buurt van Salviac en Gourdon ; rustige omgeving maar niet geïsoleerd

€ 175.000
Oppervlakte 95 m²
Perceel 6105 m²
Aantal kamers 5 kamers

A26674NB46 – 500m van Salviac, in een rustige, residentiële, niet-geïsoleerde omgeving, is dit huis uit 1990 hoog op de heuvel gebouwd. Op de begane grond zijn er een garage, een woonkamer/keuken, twee slaapkamers met en-suite badkamers met douche, en boven nog twee slaapkamers en een badkamer met douche.
Op het zuiden gelegen, geniet u van een dominante positie op het terras; het grootste deel van het terrein is bebost en glooiend, maar het’is mogelijk om een prachtig terras te creëren in de heuvel boven het huis, zonder er overheen te kijken.
Er zijn geen directe werkzaamheden nodig, alleen wat verf om het huis je eigen te maken.
Een eenvoudig te bewonen familiehuis zonder verrassingen of zorgen: ideaal voor een eerste aankoop. Salviac is een geweldig klein dorp in Lot met winkels, school en gezondheidscentrum.
Gelegen op 10 minuten van Gourdon.
Zie hieronder voor meer details
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 175.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A26674NB46

Locatie

Dit object ligt in Salviac (46340), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod