Advertentie publiceren

Dorpshuis met twee appartementen in St Antonin.

€ 175.000
Oppervlakte 152 m²
Aantal kamers 6 kamers

Dit huis is gelegen in het historische hart van het middeleeuwse dorp Saint Antonin Noble Val, vlakbij de kerk. Dit gebouw bestaat uit twee appartementen die volledig zijn gerenoveerd.

Bij het betreden van het gebouw komt men in een ruime hal, deze hal bedient twee bergingen, één voor elk appartement. Het trappenhuis gaat omhoog naar de eerste verdieping, hier is het eerste appartement:

Het eerste appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, aparte toiletten en een badkamer met douche en wastafel. Tenslotte is er nog een ruime slaapkamer.
Het tweede appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een apart toilet en een trap naar de derde verdieping, hier leidt een overloop naar een kleine slaapkamer, daarnaast zijn er grote opbergkasten geplaatst.

De appartementen zijn in zeer goede staat en bieden vele mogelijkheden voor zowel lange als korte termijn verhuur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 175.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Referentie1021 8267

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-Noble-Val (82140), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod