Huis verkopen

Object in Tarn-et-Garonne, Occitanie

€ 353.000
Oppervlakte 295 m²
Perceel 7790 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een groot familiehuis met veelzijdige accommodatie (momenteel 6 slaapkamers en 4 woonkamers), gelegen op een ruim perceel met directe toegang tot het platteland achter het huis.

Het huis heeft momenteel 2 grote ontvangstkamers, een eetkamer, een keuken en een speel-/bioscoopkamer/kantoor op de eerste verdieping. Eén slaapkamer ligt op de begane grond en grenst aan een doucheruimte, de overige slaapkamers liggen op de eerste verdieping. Er is een grote familiebadkamer op de eerste verdieping en 2 aparte toiletten. Er is uitstekende opslagruimte met 2 zolders, een werkplaats, kelder en garage.

Het huis is goed onderhouden (dubbele beglazing, nieuwe deuren, beveiliging). In de tuin zou een zwembad kunnen worden aangelegd, met de nodige vergunningen. Het huis is aangesloten op de riolering.

Een station met directe treinen naar Gaillac/Toulouse ligt op loopafstand. Winkels en voorzieningen zijn te vinden in Varen en St Antonin Noble Val.

Het huis en de locatie maken het ideaal als permanente woning voor een groot gezin of als toegankelijke tweede woning. Het biedt ook mogelijkheden voor bed & breakfast, afhankelijk van de benodigde vergunningen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 353.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Badkamers2
  • ReferentieBVI69814

Locatie

Dit object ligt in Varen (82330), in Tarn-et-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod