Huis verkopen

Schitterend huis te koop bij Fontenay-le-comte

€ 424.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 4700 m²
Aantal kamers 11 kamers

A25425FRC85 – Dit eigendom heet “Le Moulin des Morienne”. Het hoofdgebouw van het huis was de graanopslag van de voormalige molen, die afbrandde tijdens de Slag van Fontenay-le-Comte op 16 mei 1793. De vorige eigenaar heeft een zuil in de tuin geplaatst om de plek van de oorspronkelijke molen aan te geven.
Deze ruime en charmante woning verwelkomt je met een warme sfeer bij binnenkomst. De volledig uitgeruste keuken, bijkeuken en stookruimte zijn efficiënt ingedeeld. Een prachtige serre voegt elegantie toe en biedt een lichte ruimte om te ontspannen. Met vijf slaapkamers, een badkamer op de bovenverdieping en een studeerkamer voor creatieve bezigheden is het huis van alle gemakken voorzien. De buitenruimte is voorzien van een praktisch afdak, een biljartkamer, een garage met kelder en een prachtige binnenplaats, allemaal omgeven door een ruim perceel en een zorgvuldig onderhouden tuin. Dit huis combineert naadloos functionaliteit met esthetiek.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 424.000
  • Type objectHuis
  • Kamers11
  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A25425FRC85

Locatie

Dit object ligt in Pissotte (85200), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod