Huis verkopen

Prachtig ruim appartement met 1 slaapkamer in omgebouwd kloostercomplex

€ 199.800
Oppervlakte 133 m²
Aantal kamers 2 kamers

A27242FBU85 – Dit fantastische appartement op de 1e verdieping moet je gezien hebben om de vele unieke kenmerken te waarderen. Allemaal gerenoveerd met het karakter van het pand; een voormalig klooster dat in 2004 is omgebouwd tot 25 individuele woningen. Spectaculaire details zoals hoge plafonds, glas-in-lood ramen, een eigen Juliette stijl balkon aan de voorzijde met een prachtig uitzicht, een biechtstoelkast, een uitzonderlijke Godin houtkachel in de grote open woon/eetkamer. Een perfecte ruimte voor entertainment. Op deze verdieping is een betegelde badkamer met een bad met rolluik, douche en toilet, een extra ruimte voor gasten of kantoorruimte. Een open trap naar een tweepersoonsslaapkamer op de tussenverdieping completeert het woongedeelte. Een hal leidt naar een keuken in kombuisstijl die erg licht is met verschillende grote ramen die zorgen voor maximaal licht en met uitzicht over de tuinen. De keuken is uitgerust met een elektrische AGA, butlerspoelbak en aantrekkelijke houten kastjes. Dit leidt naar een aparte bijkeuken.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 199.800
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A27242FBU85

Locatie

Dit object ligt in Vouvant (85120), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod