Huis verkopen

ANTIBES T4 nieuwbouw woning te koop Cote d’azur

€ 1.093.000
Oppervlakte 119 m²

Gelegen op de as die van het oude Antibes naar het achterland leidt, is de toekomstige nieuwe residentie van Antibes ideaal gelegen in een woonwijk.
Dicht bij de hoofdwegen, onmiddellijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maakt de nieuwe residentie in Antibes het gemakkelijk om te profiteren van de verschillende culturele en sportieve infrastructuren die in overvloed aanwezig zijn in de stad en haar omgeving.

De wijk bestaat uit wooncomplexen en villa’s omgeven door hun tuinen met zwembad en heeft veel lokale winkels. Je dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk te voet.

ANTIBES T4 nieuwbouw woning te koop Cote d’azur

Deze nieuwbouwwoning nabij het historische hart biedt woonruimtes die zowel comfortabel als praktisch zijn. Lange erkers laten natuurlijk licht binnen dat de ruime woonkamers baadt. De groene omgeving van de residentie ademt een weldadig gevoel van natuur en rust uit.

De residentie is beschikbaar in nieuwe appartementen van 2 kamers tot 4 kamers, allemaal uitgebreid met een exterieur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.093.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-887-43824

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod