Huis verkopen

Nieuwbouw 3 slaapkamer appartement met ruim terras en zeezicht in Nice te koop (levering 4Q 2023

€ 810.000
Oppervlakte 93 m²
Aantal kamers 4 kamers

A12595 – Dit drie slaapkamer appartement is gelegen in een prestigieus nieuwbouwproject gelegen op een heuvel in de populaire wijk Fabron. Het biedt een totale binnen woonoppervlakte van 93m2 en een groot terras met een extra oppervlakte van 44m2 en een tweede kleiner terras van 8m2 aan de achterzijde. Twee gesloten ondergrondse parkeerplaatsen zijn inbegrepen.
Het zuid-west gerichte appartement is gelegen op de begane grond en is een van de laatste beschikbare in het project. Het bestaat uit drie slaapkamers van 10,11 en 13m2, een badkamer, een doucheruimte, een WC en een woonruimte van 41m2 met een open keuken. Het ruime terras met een oppervlakte van 44m2 is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als een van de slaapkamers. Het kijkt uit op het buitenzwembad en de gedeelde leefruimte buiten.
De oplevering van het appartement is gepland voor het 4e kwartaal van 2023. Het kan onmiddellijk worden gereserveerd tegen een kleine reserveringsvergoeding vóór de ondertekening van het definitieve verkoopcontract.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 810.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A12595

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod