Huis verkopen

Nice Center - Top Floor, nieuwbouw, 3 slaapkamers te koop met groot terras en parkeerplaats

€ 2.230.000
Oppervlakte 113 m²
Aantal kamers 4 kamers

A16571 – Nice Centrum – Nieuwbouw, op korte loopafstand van Place Masséna, 5 min naar Oude Stad of Promenade des Anglais. Een prachtig nieuw programma met slechts 29 appartementen beschikbaar, van studio tot 3 slaapkamers. De meeste appartementen hebben een balkon of terras en een eigen parkeerplaats. De locatie is perfect voor een vakantiehuis.
De parel van de residentie: Op de bovenste verdieping, dit grote 3 slaapkamer appartement biedt een entree, grote woonkamer met open volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, douchekamer, 2 toiletten, veel opslagruimte. Alle kamers komen uit op het grote en diepe terras van 50 m² op het zuiden.
Privé parkeerplaats.
Het appartement kan worden aangepast met een grote keuze aan tegels of vloeren.
Zeer zeldzaam in Nice!
Oplevering voor 4e kwartaal 2024.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.230.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16571

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod