Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwbouw huizen te koop Cote d’azur T4

€ 580.300
Oppervlakte 74 m²

DE BUURT

Deze wijk, die deel uitmaakt van het centrum van Nice, staat bekend als levendig dankzij de grote openluchtmarkt en de vele kwaliteitswinkels en karakteristieke restaurants. De burgerlijke wijk Liberation, in volle gang, getuigt van een intense bedrijvigheid. Het is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bussen, treinen en vooral de tram) en ligt dicht bij alle nodige voorzieningen.

Grenzend aan Place Charles-de-Gaulle heeft Gare du Sud een renaissance doorgemaakt. Vroeger was het een eenvoudig treinstation, maar het is nu een vriendelijke plek gewijd aan de inwoners van Nice, aan cultuur en gastronomie.

We vinden bij de Bevrijding de architecturale stijl “Belle Époque” en “Art Deco” gebouwen die gecombineerd worden met meer recente constructies. In deze bruisende urban lifestyle-buurt is het leven gemakkelijk en plezierig. De ontwikkeling ervan doet geen afbreuk aan de gebruiksvriendelijkheid.

NICE CENTRE Nieuwbouw huizen te koop Cote d’azur T4

Het programma dat de nieuwe appartementen zal huisvesten, bestaat uit twee gebouwen in Haussmann-stijl, opgesteld aan twee brede en lichte verkeersaders, waarvan er één bekend staat om zijn beroemde markt.
Het biedt een reeks gevels die opmerkelijk zijn vanwege hun bloemenversiering.

Op basis hiervan zal dit gebouw met één niveau worden verhoogd.
Er wordt een nieuw deel gebouwd dat de initiële architectuur respecteert en aansluit op de kruinlijn van de bestaande belendende gebouwen.
Duplexen en gelijkvloerse appartementen sluiten op harmonieuze wijze een bestaand binnenterrein af waaronder parkeerplaatsen worden gerealiseerd.
Dit hofje wordt volledig begroeid en creëert zo een oase van rust in het hart van de stad.
Deze set combineert moderniteit en het cachet van het oude.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 580.300
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-631-37525

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod