Huis verkopen

Object met zwembad in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 3.900.000
Oppervlakte 400 m²
Aantal kamers 7 kamers

Superbe prestigieuze villa met panoramisch uitzicht op zee en de heuvels in Nice

Welkom bij deze weelderige villa gelegen in een beveiligd domein in Nice, op slechts 10 minuten van de beroemde Promenade des Anglais. Genesteld op een perceel van 2600 m2, biedt deze woning een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de omringende heuvels, en biedt een uitzonderlijke leefomgeving.

De villa, met een oppervlakte van ongeveer 400 m2, bestaat uit een ruime woonkamer badend in natuurlijk licht, een elegante eetkamer en een modern uitgeruste keuken, die een vriendelijke ruimte biedt voor familiemomenten of bijeenkomsten met vrienden.

Het pand heeft vier slaapkamers, waaronder een master suite met een eigen badkamer en kleedkamer, die intimiteit en comfort bieden. Daarnaast is er ook een kantoor beschikbaar, een ideale ruimte voor een kantoor aan huis of als vijfde slaapkamer.

Om uw gasten te ontvangen of voor onafhankelijk gebruik is er een groot tweekamerappartement beschikbaar, dat flexibiliteit en de mogelijkheid voor extra accommodatie biedt.

De voorzieningen van deze villa houden hier niet op. Een ruime garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s staan tot je beschikking, wat praktisch en veilig is. Bovendien nodigt een sauna uit tot ontspanning en welzijn, terwijl de speeltuin voor de kinderen’en de fruitbomen een vleugje plezier en natuur toevoegen aan deze uitzonderlijke omgeving.

Deze villa biedt een bevoorrechte leefomgeving, een combinatie van luxe, comfort en rust, terwijl het toch dicht bij de voorzieningen en attracties van de prachtige stad Nice is. Mis deze unieke kans niet om een uitzonderlijk eigendom aan de Franse Rivièra te verwerven.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.900.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Referentie84186181

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod