Huis verkopen

NICE EST T2 Nieuw appartement te koop Zuid Frankrijk

€ 276.000
Oppervlakte 43 m²

WELKOM BIJ NICE, DE PAREL VAN DE COTE D’AZUR!
Nice, juweel van de Middellandse Zee, strekt zich uit van de zonnige kustkust tot aan de majestueuze toppen van Mercantour. Het wordt liefkozend “Nissa la bella” genoemd en belichaamt de mediterrane levenskunst en biedt een omgeving die een ansichtkaart waardig is. Met zijn uitzonderlijke zonneschijn van 300 dagen per jaar, zijn internationale luchthaven, zijn maritieme verbindingen met Corsica en Sardinië, zijn TER/TGV-station en zijn drie tramlijnen die reizen gemakkelijker maken, heeft Nice veel troeven.

NIEUW PROGRAMMA IN NICE EST: HET BEnijdenswaardige adres
Gelegen in het hart van de wijk Riquier, past het nieuwe programma Nice Est harmonieus in deze mediterrane omgeving. Op slechts 4 minuten lopen van het TER-station Nice-Riquier, 6 minuten met de tram op lijn L1 en 11 minuten fietsen van de vismarkt op Place Saint-François, biedt het een bevoorrechte toegang tot het leven in Nice. Het beroemde Place du Pin, in het hart van de moerassen van Nice, met zijn bijzondere restaurants en winkels, is te voet in een paar minuten te bereiken. Bovendien bevinden scholen, winkels, lokale diensten, maar ook sport- en culturele voorzieningen zich binnen een straal van 500 meter, waardoor een typisch Rivièra-levensstijl wordt gecultiveerd.

NICE EST T2 Nieuw appartement te koop Zuid Frankrijk

HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR IN DE KLEUREN VAN NICE
Dit nieuwe programma van Riquier combineert op elegante wijze hedendaags met de karakteristieke nuances van Nice. Het groene eilandhart biedt een onverwachte tuin in het hart van de stad. Het programma biedt een ondergrondse parkeergarage en een beveiligde fietsenstalling, waardoor bewoners optimaal kunnen genieten van het stadsleven.

FUNCTIONELE EN PERSOONLIJKE ACCOMMODATIE
Dit nieuwe programma in Nice Est biedt een scala aan appartementen, van studio’s tot 4 kamers, waarvan sommige duplexappartementen zijn, die zich aanpassen aan alle levensstijlen. De appartementen zijn modern ingedeeld, waarbij de open keuken als centrale ruimte wordt benadrukt. Ze profiteren allemaal van een eigen buitenruimte in de vorm van een groot balkon, wat het buitenleven en een licht interieur bevordert. U heeft de mogelijkheid om uw accommodatie te personaliseren met hoogwaardige materialen en gerenommeerde leveranciers.

Ontdek de onvergelijkbare charme van het leven in Nice, in een eigentijdse residentie in het hart van deze betoverende stad.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 276.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-784-40310

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod