Advertentie publiceren

Contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan

€ 6.490.000
Oppervlakte 380 m²
Perceel 1260 m²

Op de hoogten van Golfe Juan, aan de Mauruches Superiors, genieten de bewoners van een panoramisch uitzicht over zee en op Cap d’Antibes en Sainte Marguerite. Hier wordt een nieuwe moderne villa met 5 slaapkamers gebouwd compleet met infinity pool dat visueel in de Middellandse Zee overloopt. U vindt in meer dan 500 m² leefruimte: een dakterras van 140 m² met jacuzzi en een uniek uitzicht van 360°, de woonkamer met meerdere terrassen, de vijf slaapkamers, de wasruimte, de wijnkelder, de kelder, de fitnessruimte met sauna en hamam en de ingerichte bioscoopzaal.

Contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie van Golfe Juan

De moderne nieuwe villa biedt adembenemende uitzichten over de haven van Golfe-Juan en een breed panorama van 240° over de zee, van de Cap d’Antibes tot aan de Lérins-eilanden. Met een terras op de ondergaande zon, een ander op de opkomende zon en een totaal dakterras, is de villa bedoeld voor een leven in perfecte harmonie met de zoetheid van het leven aan de Rivièra.

Het luxe ZuidFranse leven komt geheel tot zijn recht in deze lichte moderne villa van bijna 380 m2 woonoppervlak op een aangelegd terrein van 1.500 m2. De villa is verdeeld over 3 niveaus: een woonkamer open naar de zee met open keuken 5 slaapkamers, waaronder een master suite, allemaal met terras met zeezicht · Bioscoop, Wellnessruimte met sauna en hamam · Wijnkelder, bijkeuken, wasruimte. Dakterras met 360° panoramisch uitzicht.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 6.490.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers5
 • Badkamers5
 • ReferentieVCGJ-GFB

Locatie

Dit object ligt in Vallauris (06220), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod