Huis verkopen

Huis in de Hautes-Alpes, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 435.000
Oppervlakte 500 m²
Perceel 2500 m²
Aantal kamers 9 kamers

Wordt het tijd om het roer om te gooien? Dan is dit een buitenkans voor u!!!
Imposant natuurstenen ensemble bestaande uit een groot huis met een gîte en 2 chambres d’hôtes en een grote schuur.
Het huis heeft op de begane grond een entree, toilet, kantoor- cq logeerkamer, grote woonkamer met houtkachel, keuken, bijkeuken en mooie oude trap naar de eerste etage.
Daar komt u op een lange overloop die toegang geeft tot drie grote slaapkamers waarvan één met eigen sanitair, een kleinere kamer die nu in gebruik is als linnenkamer en een tweede badkamer.  De ruime zolder van de toren wordt nog niet gebruikt maar hier is eventueel nòg een grote slaapkamer te maken. 

Op het terrein van 2500m2, een grote schuur, een luxe gîte met drie slaapkamers en nog twee ruime bed and breakfast kamers met eigen sanitair en keukentjes. En dan natuurlijk ook nog een heerlijk zwembad. 
Centrale verwarming in het huis door middel van een economische houtpellet kachel en een houtkachel in de woonkamer. In de gasten kamers en de gîte is de verwarming elektrisch.

En dat alles op loopafstand van bakker, restaurant, zwemmeer, supermarkt en prachtige bosrijke natuur van de Bouriane met heerlijke wandelpaden.
Het huis ademt de sfeer van vroeger tijden zonder concessies aan wooncomfort en biedt ondanks de uitstekende verhuur mogelijkheden toch voldoende privacy.
Kortom, een heerlijke plek om te wonen en tegelijk een inkomen te genereren.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 435.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • ReferentieBA431

Locatie

Dit object ligt in Saint-Julien-en-Beauchêne (05140), in Hautes-Alpes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod