Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.200.000
Oppervlakte 220 m²
Perceel 5014 m²

Villa rustig gelegen tussen de olijfbomen en met zicht op het meer Lac de Saint Cassien en gelegen op een groot, toegankelijk en vlak perceel van 5.000 m² met zwembad. Het pand is in 2006 geheel gerenoveerd en is gesitueerd in een rustige buurt met hier en daar buren.

De villa heeft een woonoppervlak van ca. 220 m² en als indeling op de begane grond: een ruime entree (ca. 14 m²) met gastentoilet, halfopen naar de mooie grote ingerichte keuken (ca. 30 m²), openslaande deuren naar het terras aan de zwembadzijde, lichte woonkamer (ca. 42 m²), openslaande deuren naar de noord- en zuidzijde, open haard, 2 slaapkamers (ca. 14 en 15 m²) met doucheruimte, serre-kamer (ca. 21 m²) met schuifdeuren naar het grote terras en een het kantoor (ca. 12 m²) met eigen toegang.  

Eerste verdieping: een slaapkamer met dressing, badkamer met douche en toilet en een groot terras “lounge”. Vierde slaapkamer (ca. 13 m²). Badkamer met toilet. Alle badkamers zijn ruim. 

Centrale verwarming (gas).

Bijgebouwen: garage van ca. 60 m² en een carport voor 3 auto’s. 

Twee ingangen met poorten. De hoofdingang heeft een automatische poort. 

Mooie omgeving in de buurt van gerenommeerde golfbaan en goede toegang tot de snelweg. Op zo’n 40 minuten van Nice vliegveld.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.200.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3169BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod