Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 925.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 60888 m²

Back to nature! Deze authentieke, honderden jaren oude boerderij ligt midden in de natuur vlakbij een rivier, 5 minuutjes lopen via een wandelpad op eigen terrein. Watertoevoer via een bron. Elektriciteit aanwezig. Een unieke plek voor liefhebbers van rust en solitude. 

De oude boerderij is te renoveren en bestaat op de begane grond uit: een eetkamer (ca. 36 m2) met open keuken, serre, slaapkamer (ca. 29 m2) met badkamer. Splitlevel: salon (ca. 31 m2) met open haard. Eerste etage: 3 slaapkamers, 2 badkamers. Kelder. 

Verder op het terrein een oude broodoven, stenen bijgebouw in de rotsen, poolhouse en zwembad. Het geheel is gelegen op een bebost terrein van ca. 60.888 m². Het huis is bewoonbaar, weliswaar in “basic” staat en moet worden opgeknapt. Niet aangesloten op de gemeente waterleiding.

Franse boerderij op een zeer rustige locatie bij de rivier in de Canyon. Gelegen op ca. 5 kilometer van Montauroux. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 925.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3219BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod