Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 549.000
Oppervlakte 205 m²
Perceel 254.5 m²
Aantal kamers 7 kamers

EXCLUSIEVE VERKOOP: Gerenoveerd ruim dorpshuis op loopafstand van de markt en restaurantjes met een fantastisch uitzicht vanaf de eerste en tweede etage. Ruime entree (vanaf de zuidzijde), 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, speel/ televisiekamer, ruime garage. Op de 1e etage de woonkamer met openhaard en open keuken met buanderie, één slaapkamer en een badkamer met bad en toilet. Tevens is er op deze etage een tweede entree ( noord zijde).
Op de 2e etage is de master bedroom van 46m2 met hoge plafonds, een daklicht en een fantastisch uitzicht over het l’esterel gebergte en en-suite is er een badkamer met douche en toilet. Verder is er nog een ruime kamer die ook als slaapkamer kan worden gebruikt met hetzelfde fantastische uitzicht en met toegang tot een terras Tropezienne. Een groot voordeel van dit dorpshuis is de garage met direct toegang tot het huis zodat parkeren nooit een probleem is.
Zeer mooi dorpshuis met veel oude details die terug te vinden zijn in vele details. De woning is op geheel gerenoveerd in 2021. 3D VIRTUELE TOUR OP ONZE WEBSITE.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 549.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Referentie3240

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod