Huis verkopen

Object met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 825.000
Oppervlakte 154 m²
Aantal kamers 7 kamers

SOLE AGENT – Zeer mooie en charmante bastide met 154 m² woonoppervlak op slechts 5 minuten rijden van het dorp Montauroux, met een aangelegde tuin en heerlijk zwembad in een rustige, residentiële omgeving. Op het zuiden gelegen met een mooi open uitzicht.

Op de begane grond: een entree, een ruime eetkamer van 37 m² met houtkachel, met toegang tot de buitenterrassen en tuin, een open en volledig ingerichte keuken, een woonkamer van 20 m² en een slaapkamer van 14 m² met badkamer.

Op de eerste verdieping: 4 slaapkamers, 2 badkamers met WC, een dressing en buitenterras met geweldig panoramisch uitzicht.

De aangelegde tuin van 2000 m² biedt een mooi zwembad (9,3 m x 3,6 m), overdekte terrassen en loungehoek, een ruime garage van 38 m², een bijkeuken en een houten chalet.

Deze geweldige villa is gebouwd met zeer mooie materialen op een perfecte locatie, en heeft veel charme. Welkom in !

Informatie over de risico’s die aan deze woning kunnen zijn verbonden is beschikbaar op de website van Georisques: georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 825.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • Slaapkamers5
  • Referentie2347144

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod